+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
Për të vazhduar, ju lutem kyçuni

Kyçu
Shikoni të gjitha emisionet e juaja të preferuara pa reklama

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Zonjusha - Film Artistik

Vlerëso videon:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Publikuar: 24 Korrik 2017 - 20:45

Tre gangsterëve, u kërkohet ta kryejnë një punë për të cilën s'kanë asnjë informacion. Sidoqoftë, nuk mund ta refuzojnë për shkak të krenarisë dhe shumës së parave që u ofrohet në këmbim. Gjatë rrugës ata ballafaqohen me shumë probleme dhe kjo i bënë të kuptojnë se gjatë gjithë kohës kanë qenë pjesë e një kurthi.

6 komente